Метални конструкции

Изграждането на метални конструкции, следва строга индивидуална спецификация. АРТ ЛАРС ЕООД изработва всякакъв вид метални конструкции, в зависимост от нуждите на клиента. Ще откриете множество различни приложения, като складове, халета, навеси, веранди, шатри, беседки, решетки, капаци, стълбища и рампи, са само част от тях. За изработването на различните метални конструкции се използват и различни комбинации на метал с термопанели, поликарбонатни плоскости или различни видиве покривни ламарини. Предимствата на металните конструкции са: лесен и бърз монтаж, възможност за бъдещи разширения и преразпределения и ниски разходи на поддръжка. Стоманените конструкции издържат на значително външно натоварване. Опитът, който натрупахме през годините ни позволява да изработваме и монтираме, качествено и бързо, всякакъв тип метални конструкции, независимо от тяхната сложност. АРТ ЛАРС ЕООД имаме позитивно отношение и лично внимание към всеки клиент, независимо от обема на поръчката.

Подизпълнител метро

Подизпълнител метро

Фирма АРТ ЛАРС -ЕООДПрез 2019 г. бяхме подизпълнители в метростанция №11 гр. София. Изработихме, боядисахме и монтирахме сервизни стълбища от рифелова ламарина, парапети от гладко желязо по пероните и стълбищата, капаци на шахти, стълбища с площадки на височина 5 м. и...

Метална ограда

Метална ограда

Метална оградаВ 43-то ОУ Христо Смирненски гр. София, изработихме и монтирахме ограда, с дължина 300м., една портална врата,две единични и плъзгаща врата с дължина над 5м. Изпълнението на поръчката беше по предварително зададенпроект: размери, дебелини на метала,...

Нашата мисия

Ние постоянно се стремим да разработваме, произвеждаме и предлагаме иновативни продукти с високо качество. Фирма Арт Ларс ООД се стреми да помага на своите клиентите да постигнат целите си, като се съобразява с техния интерес. Предоставяме на нашите клиенти цялостни решения в областта на металните конструкции.

%

Щастливи клиенти

Towing Services

Изпълнени проекти

Адрес

гр. Костенец

ул.Пчелинска №7

РАБОТНО ВРЕМЕ

  • Понеделник – Петък:
  • 09:00ч. – 19:00ч.
  • Събота: Затворено
  • Неделя: Затворено

АРТ ЛАРС ЕООД, предлага професионална изработка на метални решетки за всякакви видове и модели прозорци, тераси и врати. Ние изработваме стилни решетки от гладко или ковано желязо. Всеки метал като цяло се характеризира с качества като здравина, надежност и устойчивост. Металните решетки имат дълъг живот на експлоатация. Работим само с качествени материали и не правим компромис с качеството на използваните фиксиращи монтажни материали. Човек обича да има сигурност и спокойствие. С АРТ ЛАРС ЕООД, можете да реализирате уникални като дизайн и размери метални решетки в комбинация с голямо разнообразие на елементи от ковано желязо. Работим, както със собствени модели, така и с идеи на клиента. Ивършваме оразмеряване, доставка и монтаж на територията на цялата страна, както и в чужбина. За изготвяне на предварителна оферта, може да изпращате скица или снимка и описание на желания модел решетка по и-мейл или да позвъните на посочените телефони в контакти.

Инициативата със събиране на пластмасови капачки в метални контейнери, тип ''Сърце'', придоби голяма популярност през последните две години. Идеята за металните сърца всъщност се заражда по Черноморието, като бързо след това се пренася в различни краища на страната. АРТ ЛАРС ЕООД, като производител на метални конструкции и изделия от метал и ковано желязо, също се включва в кампанията ''Капачки за бъдеще''. Имаме изработени и монтирани от нас метални сърца, на територията на цялата страна. Нашите контейнери, тип ''Сърце'', удовлетворяват напълно и най-взискателните потребители. Предлаганите от нас готови метални сърца, може да бъдат с различни размери, лазерно изрязани текстове или лого, лед осветление, различни стойки за захващане, мрежа или просечена ламарина и боядисани в RAL по ваш избор. С достъпните си цени и коректност, АРТ ЛАРС ЕООД е доверен партньор и до днес на кампанията ''Капачки за бъдеще''. Металните контейнери на Арт Ларс, са изработени от хора с големи сърца, вложили от себе си нотка любов във всяко едно метално сърце.

 Готови оградни пана

15 + 14 =

Адрес

град Костенец

ул.Пчелинска № 7

0888 05 41 48
0885 04 46 05

Работно време

  • Понеделник – Петък:
  • 09:00ч. – 19:00ч.
  • Събота: 10:00 до 14:00
  • Неделя: Затворено