Изработка на метални врати

Фирма Арт Ларс изработва и монтира метални врати

Добре подреденият и красиво направен дом си проличава още от входа. Затова и голяма част от хората днес се грижат не само за интериора, но и за екстериора на своя дом. А пътната врата и оградата на двора са именно част от екстериора на всеки обект. За да направят добро впечатление, голяма част от собствениците на къщи и други по вид обекти предпочитат да заложат на кованото желязо при изработката на врата и ограда.

Какво прави изделията от ковано желязо толкова предпочитани днес

По принцип всяка една врата или ограда има своята здравина и устойчивост, но през последните години все повече са онези, които предпочитат тези вещи да бъдат изработени от ковано желязо. Защо това е така, след като и цената му е доста по-висока от останалите материали?

Смята се, че днес изделията от ковано желязо са предмети на лукса. Те са изключително красиви, а това прави кованото желязо все по-предпочитан материал за тяхната направа.

Благодарение на начина, по който се получава кованото желязо, то става много яко и изключително гъвкаво. По този начин от него могат да бъдат направени различни фигури и форми по желание на клиента. Какво ще кажете за разликата между стоманената ограда и тази от ковано желязо? Осезаема е, нали? При изделията от ковано желязо ги няма онези неприятни остри ръбове, така характерни за стоманата. А възможността да бъдат изработвани различни форми, дава възможност на всеки клиент да избере своя индивидуален дизайн, който най-добре ще се впише в цялостния екстериор на дома му. 

Все пак както всичко друго, така и кованото желязо като материал си има и своя недостатък. То е силно податливо на корозия. Но когато бъде обработено според изискванията, може да изкара дълги години, без да поддаде на атмосферните влияния.

Арт Ларс – производител на красиви и здрави врати от ковано желязо на топ цени

Искате ли и вашият дом да прави впечатление на случайните минувачи? Искате ли всеки ваш гостенин да се наслаждава на прекрасната гледка, откриваща се пред очите му и започваща още преди да прекрачи прага на къщата ви? То ние имаме красиво решение за вас и това са различните модели врати и огради, които изработваме от ковано желязо.

А ние сме Арт Ларс – дългогодишен производител на метални врати, огради и различни по вид конструкции. При нас ще откриете богато разнообразие от изделия, направени от гладко или ковано желязо. Можете да заложите на някой от моделите ни, но можете да споделите и вашия проект на ограда или врата, който ние ще изработим с лекота благодарение на високия професионализъм, който притежаваме.

Свържете се с нас и споделете своите идеи, а ние ще помогнем за тяхното осъществяване.

Нашата мисия

Ние постоянно се стремим да разработваме, произвеждаме и предлагаме иновативни продукти с високо качество. Фирма Арт Ларс ООД се стреми да помага на своите клиентите да постигнат целите си, като се съобразява с техния интерес. Предоставяме на нашите клиенти цялостни решения в областта на металните конструкции.

%

Щастливи клиенти

Towing Services

Изпълнени проекти

Адрес

гр. Костенец

ул.Пчелинска №9

РАБОТНО ВРЕМЕ

  • Понеделник – Петък:
  • 09:00ч. – 19:00ч.
  • Събота: Затворено
  • Неделя: Затворено

АРТ ЛАРС ЕООД, предлага професионална изработка на метални решетки за всякакви видове и модели прозорци, тераси и врати. Ние изработваме стилни решетки от гладко или ковано желязо. Всеки метал като цяло се характеризира с качества като здравина, надежност и устойчивост. Металните решетки имат дълъг живот на експлоатация. Работим само с качествени материали и не правим компромис с качеството на използваните фиксиращи монтажни материали. Човек обича да има сигурност и спокойствие. С АРТ ЛАРС ЕООД, можете да реализирате уникални като дизайн и размери метални решетки в комбинация с голямо разнообразие на елементи от ковано желязо. Работим, както със собствени модели, така и с идеи на клиента. Ивършваме оразмеряване, доставка и монтаж на територията на цялата страна, както и в чужбина. За изготвяне на предварителна оферта, може да изпращате скица или снимка и описание на желания модел решетка по и-мейл или да позвъните на посочените телефони в контакти.

Инициативата със събиране на пластмасови капачки в метални контейнери, тип ''Сърце'', придоби голяма популярност през последните две години. Идеята за металните сърца всъщност се заражда по Черноморието, като бързо след това се пренася в различни краища на страната. АРТ ЛАРС ЕООД, като производител на метални конструкции и изделия от метал и ковано желязо, също се включва в кампанията ''Капачки за бъдеще''. Имаме изработени и монтирани от нас метални сърца, на територията на цялата страна. Нашите контейнери, тип ''Сърце'', удовлетворяват напълно и най-взискателните потребители. Предлаганите от нас готови метални сърца, може да бъдат с различни размери, лазерно изрязани текстове или лого, лед осветление, различни стойки за захващане, мрежа или просечена ламарина и боядисани в RAL по ваш избор. С достъпните си цени и коректност, АРТ ЛАРС ЕООД е доверен партньор и до днес на кампанията ''Капачки за бъдеще''. Металните контейнери на Арт Ларс, са изработени от хора с големи сърца, вложили от себе си нотка любов във всяко едно метално сърце.

 Готови оградни пана

15 + 4 =

Адрес

град Костенец

ул.Пчелинска № 7

0888 05 41 48
0885 04 46 05

Работно време

  • Понеделник – Петък:
  • 09:00ч. – 19:00ч.
  • Събота: 10:00 до 14:00
  • Неделя: Затворено