Метални стълбища

Стълбище, или само стълби, е конструктивен функционален елемент, осигуряващ вертикална връзка между отдалечени големи хоризонтални повърхности. Тази връзка се осъществява посредством по-малки и по-малко отдалечени хоризонтални повърхности, наречени стъпала. Стълбищата може да бъдат прави или вити, както и външни или вътрешни. Всички те имат за цел да обезпечат безопасността на хората, които ги използват. При витите стълбища, предимството им е малкото пространство, което заемат. АРТ ЛАРС ЕООД предлага комплексни решения за изработването на различни външни
или вътрешни стълби, изработени от метал или ковано желязо. Работим изцяло по индивидуални проекти. Трябва да се знае, че каквито и да са условията, стълбището трябва да бъде безопасно и удобно, а за целта трябва да бъдат спазени препоръчителните норми. Могат да бъдат изработени от метални профили, винкел и рифелова ламарина. Към стълбището може да се добави метален парапет, както и различни орнаменти от ковано желязо.

КОНТАКТ С НАС

Адрес

гр. Костенец

ул.Пчелинска №7

РАБОТНО ВРЕМЕ

АРТ ЛАРС ЕООД, предлага професионална изработка на метални решетки за всякакви видове и модели прозорци, тераси и врати. Ние изработваме стилни решетки от гладко или ковано желязо. Всеки метал като цяло се характеризира с качества като здравина, надежност и устойчивост. Металните решетки имат дълъг живот на експлоатация. Работим само с качествени материали и не правим компромис с качеството на използваните фиксиращи монтажни материали. Човек обича да има сигурност и спокойствие. С АРТ ЛАРС ЕООД, можете да реализирате уникални като дизайн и размери метални решетки в комбинация с голямо разнообразие на елементи от ковано желязо. Работим, както със собствени модели, така и с идеи на клиента. Ивършваме оразмеряване, доставка и монтаж на територията на цялата страна, както и в чужбина. За изготвяне на предварителна оферта, може да изпращате скица или снимка и описание на желания модел решетка по и-мейл или да позвъните на посочените телефони в контакти.

Инициативата със събиране на пластмасови капачки в метални контейнери, тип ''Сърце'', придоби голяма популярност през последните две години. Идеята за металните сърца всъщност се заражда по Черноморието, като бързо след това се пренася в различни краища на страната. АРТ ЛАРС ЕООД, като производител на метални конструкции и изделия от метал и ковано желязо, също се включва в кампанията ''Капачки за бъдеще''. Имаме изработени и монтирани от нас метални сърца, на територията на цялата страна. Нашите контейнери, тип ''Сърце'', удовлетворяват напълно и най-взискателните потребители. Предлаганите от нас готови метални сърца, може да бъдат с различни размери, лазерно изрязани текстове или лого, лед осветление, различни стойки за захващане, мрежа или просечена ламарина и боядисани в RAL по ваш избор. С достъпните си цени и коректност, АРТ ЛАРС ЕООД е доверен партньор и до днес на кампанията ''Капачки за бъдеще''. Металните контейнери на Арт Ларс, са изработени от хора с големи сърца, вложили от себе си нотка любов във всяко едно метално сърце.

 Готови оградни пана

6 + 13 =

Адрес

град Костенец

ул.Пчелинска № 7

0888 05 41 48
0885 04 46 05

Работно време

  • Понеделник – Петък:
  • 09:00ч. – 19:00ч.
  • Събота: 10:00 до 14:00
  • Неделя: Затворено