Фирма АРТ ЛАРС -ЕООД

Фирма АРТ ЛАРС -ЕООД е създадена през 2015г. със седалище гр. Костенец и управител Лазар Цанков Митров. За кратко време, фирмата постига отлични резултати и се доказва с достъпните си цени. Стремим се да отговорим на все по-високите изисквания на разрастващия се пазар в България и да се наложим, като един от лидерите в сферата на кованото желязо.
Основната ни цел е да постигнем високо качество, практичност, красота и сигурност на металните конструкции в домовете, дворовете или работните пространства на нашите клиенти. Ще откриете множество различни приложения на металните конструкции. Вратите, оградите, парапетите, козирките, навесите, покривите, решетките, капаците, стълбищата и рампите са само част от тях. Нашата мисия е да Ви улесним в намирането на доверен партньор с опит в бранша на готови изделия от ковано или гладко желязо.
През годините, инвестираме в технологично оборудване, както и в нова, собствена, производствена база, с площ от над 6 декара. Разполагаме с открити и закрити халета, улесняващи процеса на изработка, боядисване и съхранение на материали и готова продукция. Арт Ларс –ЕООД , притежава собствен магазин, където нашите клиенти пазаруват на едро и дребно. Разполагаме с голям избор елементи от ковано и гладко желязо, както и богата гама от външна декорация за градината. Собственост на фирмата са и два буса, с които осъществяваме транспорт на материали и готови изделия до всяка точка на страната. Екипът ни е от млади и мотивирани служители, с новаторско мислене, които предлагат решения, отговарящи на изискванията на клиента за качество и точност на изпълнение.
През 2019г. бяхме изпълнители на металната ограда и дворните врати на реновираното ‘’43 ОУ Христо Смирненски‘‘ гр.София.s.

Лазар Цанков Митров

Лазар Цанков Митров

Позиция

Управител на фирма АРТ ЛАРС -ЕООД

Контакт с нас

Адрес

гр. Костенец

ул.Пчелинска №7

Работно време

  • Понеделник – Петък:
  • 09:00ч. – 19:00ч.
  • Събота: 10:00 до 14:00
  • Неделя: Затворено

АРТ ЛАРС ЕООД, предлага професионална изработка на метални решетки за всякакви видове и модели прозорци, тераси и врати. Ние изработваме стилни решетки от гладко или ковано желязо. Всеки метал като цяло се характеризира с качества като здравина, надежност и устойчивост. Металните решетки имат дълъг живот на експлоатация. Работим само с качествени материали и не правим компромис с качеството на използваните фиксиращи монтажни материали. Човек обича да има сигурност и спокойствие. С АРТ ЛАРС ЕООД, можете да реализирате уникални като дизайн и размери метални решетки в комбинация с голямо разнообразие на елементи от ковано желязо. Работим, както със собствени модели, така и с идеи на клиента. Ивършваме оразмеряване, доставка и монтаж на територията на цялата страна, както и в чужбина. За изготвяне на предварителна оферта, може да изпращате скица или снимка и описание на желания модел решетка по и-мейл или да позвъните на посочените телефони в контакти.

Инициативата със събиране на пластмасови капачки в метални контейнери, тип ''Сърце'', придоби голяма популярност през последните две години. Идеята за металните сърца всъщност се заражда по Черноморието, като бързо след това се пренася в различни краища на страната. АРТ ЛАРС ЕООД, като производител на метални конструкции и изделия от метал и ковано желязо, също се включва в кампанията ''Капачки за бъдеще''. Имаме изработени и монтирани от нас метални сърца, на територията на цялата страна. Нашите контейнери, тип ''Сърце'', удовлетворяват напълно и най-взискателните потребители. Предлаганите от нас готови метални сърца, може да бъдат с различни размери, лазерно изрязани текстове или лого, лед осветление, различни стойки за захващане, мрежа или просечена ламарина и боядисани в RAL по ваш избор. С достъпните си цени и коректност, АРТ ЛАРС ЕООД е доверен партньор и до днес на кампанията ''Капачки за бъдеще''. Металните контейнери на Арт Ларс, са изработени от хора с големи сърца, вложили от себе си нотка любов във всяко едно метално сърце.

 Готови оградни пана

13 + 2 =

Адрес

град Костенец

ул.Пчелинска № 7

0888 05 41 48
0885 04 46 05

Работно време

  • Понеделник – Петък:
  • 09:00ч. – 19:00ч.
  • Събота: 10:00 до 14:00
  • Неделя: Затворено